Skansen

Idag hade min mamma planerat in att städa bort julen, och ville helst göra det ifred. Så hon satte Filippa förbud på huset och bad mig för flera dagar sedan att hitta på något med Filippa någon annanstans.
Efter mycket tänkande och funderande så bestämde jag mig för att vi skulle åka till skansen och kolla på dom få djuren som faktiskt var ute nu. Så efter lunchen och allt jagande efter Filippa för att få på henne kläderna kom vi äntligen iväg så mormor kunde börja sin städning.

Filippa var helt underbar hela dagen, inget gnäll eller pipande alls. Förutom när vi skulle gå från skansens butik vid aporna, för hon ville ha med sig massa badankor. Men så fort vi kom ut och jag satte henne i vagnen så vart hon tyst. Och somnade i vagnen, det var egentligen en väldigt dum tid att ta sin powernap på, 16.04, men jag hade inte hjärta att väcka henne. Så när jag gick på tåget ungefär 30 minuter senare så väckte jag henne. Var rädd att hon skulle bli jätte ledsen och grinig för hon verkade sova väldigt djupt. Men när jag smekte henne lite på kinden och sa hennes namn några gånger så satte hon sig upp och sken som en sol. Sen satt vi och sjöng här kommer pippi långstrump och lilla snigel hela vägen till Tumba.

Som dom flesta säkert förstår (som följer min blogg) så hade Filippa lite svårt att somna nu på kvällen efter sin powernap så sent, eftersom hon har svårt att somna bara av att hon sover middag överhuvidtaget när vi är hemma. Men det tog inte så lång tid som jag var rädd för att det skulle göra. det tog nästan en timme, vilket jag tycker är lite för länge, men trodde det skulle ta ungefär 1½ - 2 timmar.

Måste bara nämna att det här var en av mina bästa dagar, på ett bra tag. Filippa är verkligen världens underbaraste! All kärlek till henne <3

Era ord
Postat av: Johanna

Mysigt! :) Hur mkt djur finns på skansen nu?

2009-01-11 @ 20:54:00
URL: http://intesomjag.blogg.se/
Postat av: Filip

Skönt att du fick komma ut litegrann, du behöver verkligen det. Sen har du världens bästa sällskap :)

2009-01-11 @ 22:43:21
Postat av: Filip

Skönt att du får komma ut lite, du behöver verkligen det sen har du ju världens bästa sällskap också.

2009-01-11 @ 22:45:13
Postat av: Mikaela

Ska ni ut den 23:e, skit också, då ska jag ha middag hos mig. Min farmor fyller år den 22:a och vi skulle fira henne hos mig tänkte vi. Trist! :(

2009-01-12 @ 10:10:05
URL: http://mikaela85.blogg.se/
Postat av: Johanna

hahahaha Först fattade jag INGENTING av din kommentar! :p Men sen föll poletten ner i a f ;) Blev "A lot like love" för min del igår (den andra var inte tillräckligt lockande när jag zappade haha) Men usch så sent.... Inte länge kvar nu, sen "gäller det"! Hörs! KRAMAR

2009-01-12 @ 11:27:57
URL: http://intesomjag.blogg.se/
Postat av: Sophie

hihi va bra att du fick en bra dag igår gumman. vi får se till att dra till skansen senare när det blir lite varmare, så kan jag ta med mig hugo :)

2009-01-12 @ 17:34:48
URL: http://sophie1988.blogg.se/

Säg ditt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0