Lördag

Imorse var det härligt att stiga upp ur sängen, även om det var väldigt tidigt. Men man kan ju inte räkna med långa sovmornar på helgerna när man annars drar upp Filippa vid halv sex varje morgon. Hon blir ju inställd på att gå upp innan sex. Så jag är glad om klockan hinner slå sex innan hon hoppar på mig.

Och imorse när vi gick upp var klockan närmare halv sju för jag drog ut på tiden lite grann i sängen. Vi kramades. Men närvi kom upp hade det redan börjat bli ljust, klarblå himmel och man hörde fåglarna kvittra. En underbar morgon, och nu även en underbar dag. Men det är lite kallare, det är omkring 3-4 minus grader, men så länge solen är framme är jag glad.

Idag står det shopping på schemat, och det brukar Filippa uppskatta. Jag måste hitta ett par tofflor eller inneskor som jag kan ha på jobbet. Man blir så blöt om strumporna annars, och så fryser jag alltid om fötterna. Och tänkte passa på att mäta Filippas fötter också, kan ju vara bra att hålla koll så inte skorna blir för små.
Sen ska vi handla lite kläder till Filippa också, hon fick ett presentkort på Lindex av sin pappas farmor när hon fyllde år så tänkte att FIlippa skulle få välja något själv, med en viss hjälp av mig förstås.

Sen ikväll efter Filippa gått och lagt sig ska hennes mormor passa henne, för jag ska nämligen på bio med ett underbart sällskap. Vi ska se män som hatar kvinnor. Så den här dagen kan väl inte bli mycket annat än perfekt. En heldag med Filippa och sen bio på kvällen. :)

Era ord

Säg ditt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0