Måndag

Nu börjar våren verkligen komma på allvar, även om det har blivit lite kallare igen och ska bli ännu kallare imorgon. Men det är ju det som kallas aprilväder. Och ett säkert tecken på våren är ju alla blommor som poppar upp överallt. Och Filippa har lyckats hitta blåsippor på våran tomt som hon plockat och satt i ett glas.



Det känns som Filippa bara blir större och större för varje dag som går. Både psykist och fysiskt. Det känns som hon växer dm varje natt, hon känns så lång. Och varje dag gör hon något nytt eller säger något nytt som gör att det känns som hon blir så vuxen. På senaste tiden har hon börjat "rita saker". Hon har självklart alltid riktat saker, men det är nu den senaste tiden som hon börjat säga vad det är hon ritar och det ser verkligen ut som hon försöker rita det hon säger. Även om det kanske mest är en "fläck" i våra ögon så är det en elefant i hennes.

Och hon berättar även saker som hon gjort eller som hänt på dagis under dagen. Sen hur sant det är, det är ju en annan historia eftersom barn gärna hittar på eller förvränger. Men det är alltid roligt när hon berättar saker fröknarna sagt eller gjort och vad hon och Tilde gjort under dagen.

Era ord
Postat av: Johanna

Så härligt!!! =) Visst går tiden fort! oj oj...



Hoppas allt är bra - saknar er! Nu ska Nea och jag ta med matsäck och åka buss och vara ute och leka hela dagen :D

KRAM

2009-04-21 @ 09:19:59
URL: http://mylife-mydreams.bloggagratis.se
Postat av: Mikaela

Gud vad hon utvecklas, det lilla trollet ;)

2009-04-21 @ 10:32:25
URL: http://mikaela85.blogg.se/
Postat av: tres

visst är de underbart gulligt ;D sådär gör leona med,oftast så får jag sitta och säga saker som hon skall måla och så målar hon de :) men ibland så målar hon kladd och så kommer hon och visar mig pappret och säger vad de är :d hihi.

det är skitskoj att höra på dem när dem berättar om sin dag på dagis och vad alla sagt och gjort och vad leona gjort.. har hört en hel del,leona har tex ätit upp myror och hon har hittat spindlar och hon har varit lessen och hon har lekt med koala.. haha :D

2009-04-22 @ 21:44:01
URL: http://metrobloggen.se/lillamami

Säg ditt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0