Halsfluss och en förbannad Therese


Vi lekte lite i lekparken när ingen annan var där.

Febern fortsätter och natten som var fick vi genomlida med skrik. Filippa låg och skrek i stort sätt hela natten, och för mig var det självklart att uppsöka läkare idag. Och såklart att det fanns en orsak både till skrikandet, matvägrandet och febern - halsfluss. En pencilinkur på 10 dagar. Men det är skönt att det bara smittas dom 3 första dagarna så att hon får vara på dagis slutet av kuren. Det är lite jobbigt att hon fått halsfluss, men det är skönt att det fanns ett fel som man kan rätta till.

Men trots att hon låg och skrek hela natten och haft 38 graders feber hela dagen, har hon inte sovit något idag heller. Jag förstår inte vart hon får all energi ifrån. När jag har feber, räcker med 37 grader så känner jag mig halft döende. Barn är starka små liv.

När vi kom hem från läkaren och apoteket så väntade det en bra och en dålig överaskning i brevlådan. Den bariga var att kallelsen till Huddinge hade kommit. Sist Filippa hade öroninflammation skulle läkaren skicka en remiss till Huddinge om att hon skulle få träffa en specialist, och den 28 maj får vi komma dit. Så skönt att ha en tid.

Och den dåliga var att det kom ett brev från mitt jobb där det står att pga arbetsbrist och jag har provanställning så upphör min anställning från och med den 11 maj. Jippi. Och det som inte finns ett enda jävla jobb att söka.
Men det som gör mig mer förbannad är att dom skickar ett opersonligt brev. Dom kunde väl i alla fall kosta på sig ett telefonsamtal om dom inte kunde säga det öga mot öga.
Det gör mig så förbannad!

Era ord
Postat av: Mikaela

Fy fan vilken dålig stil av ditt jobb, som du säger, de kunde ha kostat på sig MINST ett telefonsamtal! Men hoppas att det löser sig och att Lippisen blir bättre.

Styrkekramar!

2009-04-29 @ 11:36:39
URL: http://mikaela85.blogg.se/
Postat av: P

Du får börja plugga, de enda rätta i dessa tider =)

2009-04-29 @ 12:53:36
URL: http://pasinputte.blogg.se/

Säg ditt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0