Växer som ogräs

Filippa växer så fort känns det som. Helt plötsligt har overallen blivit alldeles för liten så nu måste man jaga rätt på en ny sådan ganska snabbt också. Har i och för sig en två delad också, men ibland är det bättre med en overall och det kan vara skönt med ombyte ibland också. Speciellt när det är sånt här väder och man väldigt lätt blir blöt.

Och som om det inte bara var nog med att hon växer som ogräs, hon utvecklas som ogräs också. Varje dag kommer hon med ett nytt ord, och bara från den ena dagen till den andra så ratar hon vagnen helt och hållet. Hon ska både gå till och från dagis, men än så länge håller hon mig i handen i alla fall.
Och under den här tiden har det även blivit lite jobbigt att somna på kvällarna, det kan ta upp emot 2 timmar för henne att somna. Så nu har vi börjat med att hon bara får sova max 1 timme på dagis så får vi se om det blir någon skillnad. Annars får vi dra ner mer på det. Vi ska ge det en vecka i alla fall.

Era ord
Postat av: Johanna vattenkanna

Heej kusin! Saknar er! Hur är det med söt flickorna? Nea pratar om er (vi hoppas ni kommer på lucia när Matilda fyller år!)

Nea tycker Filippa är ett jätte fint namn också så du vet! ;) hihi



Många kramar

2008-12-05 @ 16:15:39
URL: http://intesomjag.publishme.se

Säg ditt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0